• جشنواره فیلم 100 ثانیه ای
  • سامانه مبدا
  • lmsmap

با سلام و احترام

بدین وسیله به اطلاع دانشجویان عزیز دانشگاه آزاد اسلامی واحد ها (واحد شهرکرد، بروجن ، فارسان،مراکز آموزشی لردگان،اردل و آموزشکده سما شهرکرد)می رساند:

💠 ۱-در اجرای بند ۷ دستور العمل شماره ۷۷/۱۵۲ مورخ ۹۹/۳/۱۵ سازمان مرکز ی و مصوبه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان و براساس اعلام ستاد پیشگری از شیوع ویروس کرونا وبرای حفظ سلامتی دانشجویان ورفع نگرانی اولیای محترم دانشجویان ، امتحانات حضوری دوره های کاردانی ،کارشناسی ، کارشناسی ارشد  از تاریخ ۹۹/۳/۲۴ لغایت ۹۹/۳/۳۰ برگزار نخواهد شد.

💠 ۲-در صورت اخذ مجوز از سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی ( تهران ) و فراهم بودن زیرساخت های لازم امتحانات به صورت مجازی برگزار می گردد و در زمینه نحوه و تاریخ و ساعت امتحانات اطلاع رسانی لازم صورت خواهد گرفت.

💠 ۳-کلیه امتحانات دکتری تخصصی رشته های مختلف برابر دستورالعمل های صادره مطابق زمان بندی اعلام شده در کارت ورود به جلسه از تاریخ ۹۹/۳/۲۴ به صورت مجازی برگزار می گردد .

💠 با سپاس-دکتر ابراهیم رحیمی

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان