• اطلاعیه کلاسها
  • دومین جشنواره سراسری رشد
  • نخستین لیگ کشوری ورزش همگانی

دانشجویان گرامی؛

پیرو تصمیم سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی درخصوص دانشجویانی که دارای بدهی شهریه و یا اقساط معوق می باشند و در ابتدای ترم تحصیلی به دلایلی درخواست مهلت برای پرداخت شهریه و یا اقساط معوق در طول ترم داشتند، به اطلاع می رساند آن دسته از دانشجویانی که هنوز علیرغم فرصت های داده شده و امکانات بوجود آمده جهت استفاده از وام های متنوع دانشجویی، بدهی شهریه و یا اقساط معوق خود را تعیین تکلیف نکرده اند، حداکثر تا آخر هفته جاری فرصت دارند به حوزه مالی واحد دانشگاهی خود مراجعه و یا از طریق شماره تماس های اعلام شده در سایت واحد دانشگاهی از همکاران امور مالی واحد درخصوص شیوه پرداخت و رفع محدودیت شرکت در کلاس های آموزشی و نیز امتحانات، راهنمائی لازم دریافت نمایند. بدیهی است مسئولیت آثار ناشی از  عدم تعیین تکلیف بدهی و به طبع عدم ارایه خدمات آموزشی و دانشجویی بر عهده دانشجویان خواهد بود.

با سپاس