• اطلاعیه کلاسها
  • دومین جشنواره سراسری رشد
  • نخستین لیگ کشوری ورزش همگانی

نحوه پرداخت شهریه

1.دانشجویان ابتدا باید به سایت آموزشیار به نشانی edu.iau.ac.ir وارد شده و با وارد کردن شماره دانشجویی و رمز عبور خود در این قسمت، وارد سامانه شوند.(راهنمای داوطلبان جدید الورود مشاهده شود)
2.با وارد شدن به پرتال دانشجو، سه گزینه در سمت راست مشاهده می شود که باید بر روی گزینه ثبت نام دروس دانشجو کلیک شود.
3.در مرحله بعدی، با باز شدن منوی کشویی، گزینه مدیریت مالی نیمسال های تحصیلی دانشجو انتخاب شود

4.در این قسمت، مبلغ بدهی دانشجو نمایش داده شده که در صورت تایید دانشجو، گزینه پرداخت الکترونیکی شهریه از پایین صفحه باید انتخاب شود.(جهت پرداخت بیمه و خدمات آموزشی از گزینه پرداخت الکترونیکی بیمه و خدمات آموزشی اقدام شود)

5.در مرحله بعدی از طریق یکی از درگاه های پرداخت موجود، دانشجو وارد مرحله پرداخت اینترنتی مبلغ شهریه خود می شود.
6.در این مرحله مبلغ مورد نظر باید درج شده و روی گرینه پرداخت الکترونیکی کلیک شود.
7.سپس با استفاده از کارت های بانکی، مبلغ شهریه دانشجو پرداخت می شود.

امور شهریه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن