• شروع کلاسها بصورت مجازی در سامانه وادانا
  • سامانه تیکتینگ آموزشیار
  • ثبت نام بدون آزمون واحد بروجن2
  • ثبت نام بدون آزمون واحد بروجن

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری همزمان با فرارسیدن اربعین حسینی از پزشکان، پرستاران و کادر درمانی بیمارستان حضرت ولی‌عصر‌(عج) بروجن قدردانی و تجلیل کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی بروجن، جمعی از دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای بروجن و شهرکرد با حضور در بیمارستان حضرت ولی‌عصر‌(عج) بروجن از تلاش‌های کادر درمانی و بهداشتی این بیمارستان در راستای مبارزه با ویروس منحوس کرونا قدردانی کرد.

ابراهیم رحیمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی چهارمحال و بختیاری با اهدای لوح سپاس از پزشکان، پرستاران و کادر درمانی تجلیل کرد.

در پایان این مراسم برای شفای بیماران فرازی از دعای توسل توسط یکی از مداحان اهل بیت عصمت و طهارت‌ علیهم‌السلام قرائت شد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن