• شروع کلاسها بصورت مجازی در سامانه وادانا
  • سامانه تیکتینگ آموزشیار
  • ثبت نام بدون آزمون واحد بروجن2
  • ثبت نام بدون آزمون واحد بروجن

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری معرفی شد.

به‌گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن، به پیشنهاد ابراهیم رحیمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری و با صدور حکمی از طرف دکتر محمدمهدی طهرانچی، بابک کیوانی بروجنی به‌عنوان سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن منصوب شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری در مراسم معارفه سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن با تبریک هفته دفاع مقدس و قدردانی از رشادت‌­ها و از خودگذشتگی شیرزنان و رادمردان هشت‌سال دفاع مقدس گفت: سال تحصیلی جدید امسال رنگ و بوی حسینی به‌خود گرفته است.

رحیمی بیان کرد: هم‌زمان شدن آغاز سال تحصیلی جدید با عزاداری سرور و سالار شهیدان باعث شد که در کنار تعلیم و تعلم از آموزه‌­های رخداد عاشورا درس آزادی و آزادگی بگیریم.

وی عنوان کرد: سال تحصیلی جدید به‌دلیل وجود ویروس کووید ۱۹، متفاوت‌تر از سال‌های گذشته آغاز شده است؛ چراکه فرم کلاسیک و حضوری تدریس به‌شکل غیر‌حضوری تغییر کرده که در ابتدا مشکلاتی را پیش آورد؛ اما دانشگاه آزاد اسلامی چهارمحال و بختیاری با داشتن توانمندی‌های فراوان ظرف چند هفته، فرم کلاسیک تدریس را به فرم غیر‌حضوری تبدیل کرد.

این استاد دانشگاه افزود: دانشگاه آزاد اسلامی چهارمحال و بختیاری در زمینه برگزاری کلاس‌های غیر‌حضوری از دید نمایندگان وزارت علوم، وزارت بهداشت و سازمان مرکزی دانشگاه آزاد، یکی از برترین‌ها در کشور شناخته شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی چهارمحال و بختیاری مطرح کرد: اضافه شدن چند رشته پرمتقاضی و انتقال چند رشته از دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد به واحد بروجن، باعث ارتقای کیفیت علمی، پژوهشی و فرهنگی این واحد دانشگاهی شد.

رحیمی با تشکر از تلاش‌های سید‌محمد نوربخش رضایی سرپرست سابق دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن برای بابک کیوانی بروجنی سرپرست جدید آرزوی موفقیت کرد و گفت: امیدوارم با ازخودگذشتگی و پذیرفتن مسئولیت و با محیطی آرام و شاد برای کسب علم، دانش و پژوهش باعث ارتقای دانشگاه آزاد اسلامی در استان و کشور شویم.

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن هم در این مراسم گفت: اگر پا در این عرصه گذاشتم به‌دلیل وجود همکارانی صمیمی و دلسوزی است که با کمک آنان می‌توانیم از این برهه سخت عبور کنیم.

بابک کیوانی با تشکر از تلاش کارکنان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن گفت: دانشگاه را از خود بدانیم و برای رسیدن به هدف اصلی همگی تلاش کنیم.

سرپرست سابق دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن نیز به ارائه گزارشی از اقدامات و فعالیت‌های یک سال گذشته خود پرداخت و برای سرپرست جدید آرزوی موفقیت کرد.

حمایت از دانشگاه آزاد اسلامی در تمام ابعاد

در حاشیه مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی چهارمحال و بختیاری با فرماندار شهرستان بروجن در فرمانداری این شهرستان دیدار و سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن را معرفی کرد.

ابراهیم رحیمی گفت: با توجه به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بالا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن، امیدواریم با تلاش استادان و کارکنان، شاهد رشد و توسعه این مجموعه آموزشی در شهرستان بروجن باشیم.

فرماندار شهرستان بروجن هم در این نشست با قدردانی از تلاش سرپرست سابق با تبریک به سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن، بزرگ‌ترین دانشگاه در شهرستان بروجن است.

مسعود ملکی مطرح کرد: وظیفه ما حمایت از دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه‌های مختلف بوده و مسائلی که ما در حوزه دانشجویی که زیر مجموعه شورای تامین است، بررسی می‌کنیم بیشتر مباحث فرهنگی، سیاسی و دغدغه های دانشگاه‌ها است.