• شروع کلاسها بصورت مجازی در سامانه وادانا
  • سامانه تیکتینگ آموزشیار
  • ثبت نام بدون آزمون واحد بروجن2
  • ثبت نام بدون آزمون واحد بروجن

اعطای تسهیلات بانک قرض الحسنه مهر ایران و رسالت (جزئیات دریافت وام دانشجویی دانشگاه آزاد تا سقف ۴۰میلیون تومان)

🔻مطابق تفاهم نامه های منعقده با ۲ بانک، امکان اعطای تسهیلات دانشجویی برای مقاطع مختلف تحصیلی ایجاد شده است. بر همین اساس در مقطع کاردانی تا سقف ۵ میلیون تومان، مقطع کارشناسی تا سقف ۱۰ میلیون تومان، مقطع کارشناسی ارشد تا سقف ۱۵ میلیون تومان و دکتری تخصصی و حرفه ای تا سقف ۴۰ میلیون تومان به صورت وام در اختیار دانشجویان قرار می دهد.
🔻 تمامی فرایندهای مربوط به اخذ این تسهیلات به صورت مکانیزه و غیرحضوری در بستر وب و از طریق سامانه‌ آموزشی دانشگاه و سامانه ساجد به آدرس www.sajed.iau.ir صورت می‌پذیرد.

🔹دانشجویان گرامی می توانند جهت دریافت وام قرض الحسنه در سامانه ساجد به نشانی www.sajed.iau.irثبت نام کنند.

🔳از طریق سامانه مذکور کلیه امور قابل پیگیری و مشاهده است.

🔳کلیه مراحل تکمیل پرونده، افتتاح حساب و ارائه تضمین مربوطه می بایست توسط دانشجوی واجد شرایط انجام پذیرد.

صندوق رفاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن