• شروع کلاسها بصورت مجازی در سامانه وادانا
  • سامانه تیکتینگ آموزشیار
  • ثبت نام بدون آزمون واحد بروجن2
  • ثبت نام بدون آزمون واحد بروجن

« انتصاب سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن »

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حکمی، دکتر بابک کیوانی بروجنی را به عنوان «سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن» منصوب کرد.

در متن حکم ریاست دانشگاه آزاد اسلامی آمده است:

برادر گرامی جناب آقای بابک کیوانی بروجنی

با اهدای سلام و تحیات

بنا به پیشنهاد سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری و با توجه به مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن» منصوب می‌شوید.

امید است با رعایت تقوای الهی و بهره‌گیری شایسته از توانمندی‌های سرمایه‌های انسانی دانشگاه، تمامی توان و کوشش خود را مصروف حفظ مصالح و شئونات دانشگاه نمایید.

دکتر کیوانی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن است که سرپرستی موقت، معاونت پژوهشی و فناوری، معاونت آموزشی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن را در کارنامه اجرایی خود دارد.

روابــط عمومـــی