موضوع: معرفی اجمالی گروه حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن

رشته حقوق از جمله رشته های پر طرفدار در زمینه علوم انسانی است که دانش آموختگان این رشته غالبا در کسوت قاضی، وکیل، سردفتر و... مشغول به خدمت می شوند. این رشته تا چندی قبل دارای چهار گرایش خصوصی، جزا و جرم شناسی، عمومی و بین الملل در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی به عنوان تحصیلات تکمیلی بود که در سنوات اخیر توسعه پیدا کرده و گرایش های جدیدی از جمله حقوق تجارت بین الملل، محیط زیست، مالکیت معنوی و.... نیز بدان اضافه گردیده.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن در حال حاضر در دومقطع کارشناسی حقوق و کارشناسی ارشد حقوق خصوصی دانشجو می پذیرد. لازم به ذکر است ایجاد رشته کارشناسی حقوق در این واحد دانشگاهی در سال 1386 و کارشناسی ارشد حقوق خصوصی در سال 1393 اتفاق افتاده و تعداد زیادی از علاقمندان از استان چهارمحال و بختیاری و استان های همجوار توانسته اند در این واحد دانشگاهی دوره کارشناسی یا کارشناسی ارشد را با موفقیت پشت سر بگذرانند.

تا کنون دانشجویان زیادی از همین واحد توانسته اند در آزمون های مشاغل یا آزمون مقطع دکترای تخصصی با رتبه های ممتاز قبول و مشغول به تحصیل یاکار شوند که از جمله می توان به خانم ها و آقایان محمود فتاحی، ابراهیم رحیمی، پریسا یزدانی، مصطفی محمودی هرندی، علی نوری، افروز رضایی و.... اشاره کرد.