تاریخچه دانشگاه آزاد اسلامی

روز 31 اردیبهشت ماه سال 1361 آیت ا... هاشمی رفسنجانی در خطبه نماز جمعه تهران برای اولین بار ازطرحی به نام دانشگاه آزاد اسلامی سخن گفت . در حقیقت سخنان ایشان ، نتایج رایزنی هایی بود که او و دکتر عبدا... جاسبی برای راه اندازی دانشگاه ازاد اسلامی انجام داداه بودند .

دکتر جاسبی می گوید : « جناب آقای هاشمی رفسنجانی ، اساسنامه این دانشگاه و طرح آن را خدمت حضرت امام رضوان ا... تعالی عرض کردند و حضرت امام در حقیقت با تأئید و کمک 10 میلیون ریالی خود ، پایه اولیه و اصلی این دانشگاه را پی ریزی کردند ... بزرگترین حمایتی را که همواره این دانشگاه داشته ، این است که شروع کارش چه از نظر مادی و چه از نظر معنوی با دست مبارک امام (ره) بوده است .»

در آذر ماه همان سال اساسنامه دانشگاه نوشته شد که بر اساس آن دانشگاه مؤسسه عام المنفعه ای معرفی گرید که همه هزینه های آن صرف امور مربوط به دانشگاه می شود . 3 ماه بعد روز چهارم اسفند ماه سال 1361 در گوشه ای از روزنامه رسمی ایران آگهی به چشم می خورد که موجودیت دانشگاه آزاد اسلامی را اعلام می داشت.

دوشنبه 11 دى 1385  19:35